Ekklesia Leiden in tijden van corona

Stiltewandeling

 

 

Bij de viering over het thema ‘Lichaam’ van 14 juni is een online stiltewandeling. Deze stiltewandeling heeft een meditatief karakter, juist om het lichaam ook écht mee te nemen bij dit thema.
Je kunt de stiltewandeling doen op een moment wanneer het voor jou past, in je eigen tempo en op je eigen plek of op een plek ergens in de natuur.  

Wat heb je nodig?
Via audio’s op deze website krijg je aanwijzingen en inspiratie aangereikt.
Met je telefoon kun je naar deze pagina van de website van de LSE gaan en op de audio’s klikken om ze af te spelen. Neem tijdens het wandelen oordopjes of een koptelefoon mee en een opgeladen telefoon met internet.
We hebben er voor gekozen om de wandeling op te splitsen in verschillende audio’s, zodat juist tussen de audio’s door ruimte is voor de stilte.
Zo kan ieder op eigen tempo en naar eigen wens deze wandeling doorlopen. De audio’s wijzen de weg.

De audio’s via WhatsApp ontvangen
Vind je het makkelijker om de audio’s via WhatsApp toegestuurd te krijgen en vanaf daar af te spelen tijdens het wandelen? Of heb je geen internet op je telefoon buitenshuis? Stuur een mailtje met je telefoonnummer naar info@puurmart.nl
Dan sturen wij de audio’s naar je toe.

Je kunt ze natuurlijk ook op je telefoon downloaden.

Hoe lang duurt de wandeling?
De wandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Afhankelijk van hoe lang je er zelf over wilt doen.

Waar ga je wandelen?
Je kunt er voor kiezen om de wandeling op een mooie plek ergens in de natuur te maken of door de buurt waar je woont en deze wandeling kun je ook maken vanuit je eigen huiskamer, waar je de audio’s kunt beluisteren en visualiseren dat je wandelt. Je bepaalt dus zelf de route.

Door wie?

Deze online stiltewandeling is vormgegeven en ingesproken door Christiane van den Berg en Marit Nieboer – Klapwijk, beide hebben we ervaring met het leren luisteren naar de grenzen en mogelijkheden van ons lichaam.

We wensen jullie veel wandelplezier!

U kunt reageren, graag zelfs.

Wilt u  reageren op deze pagina, dan kan dat bij christianevandenberg@ekklesialeiden.nl of info@puurmart.nl

Samenwerkingen

Onze partners

Ekklesia Leiden

Vragen, bijdragen of lid worden

Meer hierover