Ekklesia Leiden

Rapenburg 100

Rapenburg 100

Het huren van een ruimte

In de agenda hieronder kunt u de beschikbaarheid van ruimtes zien. Een aanvraag voor het reserveren van een ruimte kan via het formulier onder de agenda.

Let op: de reservering is pas definitief als die door ons per mail is bevestigd en de eventuele betaling binnen is.

 

voorwaarden bij huren

De diverse ruimtes van het pand Rapenburg 100 zijn voor leden en geledingen van de Vereniging Ekklesia Leiden zonder kosten te gebruiken. Ook organisaties die werk doen binnen de missie van de Ekklesia Leiden (zoals bijvoorbeeld diaconie, vluchtelingenhulp, kerkelijke organisaties, Amnesty International, et cetera) kunnen zonder kosten ruimtes reserveren. Externe groepen of particulieren kunnen slechts ruimtes reserveren op voorspraak van een van de studentenpastores of van leden van de Vereniging. De prijs van de benedenruimte bedraagt € 50 per uur, van de overige ruimtes € 30 per uur. Een borg van € 200 geldt voor alle ruimtes. Indien de ruimtes weer netjes achtergelaten worden en er verder ook geen overlast is geweest, wordt de borg terugbetaald.

Voor het gebruik van de ruimtes gelden aanvullende ‘coronamaatregelen’ ten aanzien van hygiëne en aantallen personen. Een pdf met een overzichtje van deze maatregelen kan hier gedownload worden.

toelichting

Aan de kleur ziet U welke ruimte bezet is. Zie legenda.

Verder zijn er wat wijzigingen in het aanvraagfomulier:

– U kunt een terugkerende afspraak maken, tot een maximum van 4 afspraken. Begin- en eindtijd kunnen alleen bij de eerste afspraak gekozen worden, de andere afspraken krijgen dezelfde begin- en eindtijd.

– U kunt nu begin- en eindtijden invullen, in plaats van een dagdeel.

– Voor verdere tips voor het gebruik van de agenda, klik hier.

Wij gebruiken de door uw ingevulde gegevens alleen om uw reservering af te handelen en zullen mogelijk contact met u opnemen over de reservering. De ingevulde gegevens vallen onder onze privacy verklaring.

Samenwerkingen

Onze partners

Ekklesia Leiden

Vragen, bijdragen of lid worden

Meer hierover