Ekklesia Leiden

Rapenburg 100

Rapenburg 100

Het huren van een ruimte

Aanvraag voor de reservering van ruimte op Rapenburg 100.

Maandag tussen 10:00 en 12:00 en donderdag tussen 9:00 en 11:00 uur kunt u informeren of de ruimte nog vrij is (tel. 071-5134558).

Let op: de reservering is pas definitief als die door ons per mail is bevestigd en de eventuele betaling binnen is.

voorwaarden bij huren

De diverse ruimtes van het pand Rapenburg 100 zijn voor leden en geledingen van de Vereniging Ekklesia Leiden zonder kosten te gebruiken. Ook organisaties die werk doen binnen de missie van de Ekklesia Leiden (zoals bijvoorbeeld diaconie, vluchtelingenhulp, kerkelijke organisaties, Amnesty International, et cetera) kunnen zonder kosten ruimtes reserveren. Externe groepen of particulieren kunnen slechts ruimtes reserveren op voorspraak van een van de studentenpastores of van leden van de Vereniging. De reserveringskosten bedragen € 100,00 per ruimte per dagdeel, waarbij een borg van € 200,00 geldt. Indien de ruimtes weer netjes achtergelaten worden en er verder ook geen overmatige overlast is geweest, wordt de borg terugbetaald.

Voor het gebruik van de ruimtes geldt een aantal aanvullende ‘coronamaatregelen’ ten aanzien van hygiëne en aantallen personen. Een pdf met een overzichtje deze maatregelen kan hier gedownload worden.

Wij gebruiken de door uw ingevulde gegevens alleen om uw reservering af te handelen en zullen mogelijk contact met u opnemen over de reservering. De ingevulde gegevens vallen onder onze privacy verklaring.

Samenwerkingen

Onze partners

Ekklesia Leiden

Lid worden

Wil je lid worden van de vereniging van de Ekklesia Leiden? De contributie bedraagt €25,00 per jaar.

Meer over lid worden van Ekklesia Leiden