Voorlopig geen kerkgangers – Van het bestuur

Naar aanleiding van de persconferentie van 18 december heeft het bestuur van de Ekklesia besloten dat de zondagse vieringen in elk geval tot en met zondag 9 januari live gestreamd zullen worden met uitsluitend aanwezigheid van de Schola en overig benodigd ‘personeel’. Dus zonder andere kerkgangers.

Kerstavondviering

Het thema van de viering op kerstavond is hoop en vrijheid. Met kerst vieren we de hoop op een nieuwe wereld van gerechtigheid en barmhartigheid. Vrijheid is dan niet het kunnen doen en laten wat je zelf wilt. Dat is ik-verslaving. Maar vrijheid betekent dat je eigen belangen kunt opgeven voor een betere wereld. Die hoop geeft je echt kracht. Voorganger is Henk Schouten.

De viering van kerstavond wordt tevoren opgenomen. De opname is vanaf 24 december 19.00 uur beschikbaar via onze website (ga daarvoor naar de groene knop op de landingspagina) en rechtstreeks op ons YouTube-kanaal.

Kerstmorgenviering

In de kerstmorgenviering in de Ekklesia staat dit jaar een kerstspel van de kinderen en jongeren centraal. Thema bij dit alles is de vraag hoe wijzelf ons verhouden tot het kerstverhaal. Met andere woorden: hoe gaan wijzelf op weg naar de stal?

Helaas ook vandaag alleen toegang voor deelnemers aan het kerstspel en het benodigde ‘personeel’. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom om digitaal met ons te vieren via de website of via ons YouTube-kanaal.