De diaconie ontving deze brief

Hermanitas de los Ancianos Desamparados

Hogar Santa Teresa Jornet

Tarija – Bolivia

 

19 de Junio 2020

 

Parroquia EKKLESIA DE LEIDEN

 

 

Beste parochie-leden,

 

We hopen dat het met u allen goed gaat in deze moeilijke tijd voor heel de mensheid.

Wij in de Hogar bidden voor al diegenen die helpen met het beschikbaar stellen van middelen die de hygiëne en de bio veiligheid vergroten.

De Hogar is nu bijna vier maanden afgesloten van de buitenwereld. Bezoekers komen niet binnen. Onze bewoners zijn zeer kwetsbaar. We moeten echt heel voorzichtig zijn in de zorg voor onze bewoners.

Deze brief is bedoeld om onze oprechte dank te betuigen voor de donatie die u ons heeft gestuurd en om u te laten weten wat we met deze hulp gaan doen.

Met uw hulp kunnen we de gezondheid en hygiëne van onze oudere volwassenen verbeteren door het reinigen en desinfecteren van alle woonomgevingen. Dat doen we door het aanschaffen van o.a. medicijnen, hygiëneproducten, schoonmaakmiddelen, bleekmiddel, vloerontsmettingsmiddel, alcohol en gel.

Op Corpus Christi hadden we hier een processie door de Hogar en vandaag met het feest van het Heilig Hart van Jezus doen we hetzelfde. We hebben alle paviljoens bezocht, en hebben samen met de bewoners gebeden voor iedereen die ons ondersteunt.

GOD ZEGENE U, BESCHERME EN BEHOEDE U EN DAT ONZE OUDEREN BIJ U IN GEDACHTE MOGEN BLIJVEN.

Ontvang onze liefde, gebeden en dankbaarheid voor het goede dat we onze ouderen geven. Bid ook voor ons dat we bevrijd zullen worden van deze pandemie.

 

Vriendelijke groet,

 

Zuster María del Carmen Laguna

Zusters en Ouderen van de Hogar Santa Teresa Jornet

 

 

Vertaling brief door Annette van den Boom-Melman