april, 2021

04apr12:0013:15online activiteitPaasmorgen - Christiane van den BergPasen12:00 - 13:15

Details

Deze viering is voorbereid met de leden van de participantengroep ‘En je wilt wat’. Johannes 20 staat centraal. De ontmoeting van Maria en Jezus in de tuin. Wij hebben met elkaar het gesprek gevoerd over deze tekst en wij hebben verwoord wat deze tekst voor ons nu betekent.

Deze dienst kan live gevolgd worden via YouTube. Ook achteraf is hij ook op ons YouTubekanaal te bekijken. De liturgie is hier te vinden.

U kunt gebruik maken van bovenstaande QR-code om te kunnen bijdragen aan de collecte. Als U bovenstaande code scant met uw telefoon of tablet, opent zich een venster waarin U een bedrag kunt invullen. Een uitvoeriger handleiding vindt u hier.

Collecte rondom Pasen ‘Microkrediet voor kleine boeren in Ghana’

Mede dankzij de bijdragen van onze leden vorig jaar, hebben 115 kleine boeren in Ashanti minstens 63.000 kg extra rijst, bonen en pinda’s geproduceerd. Meer voedsel
en inkomen voor hun gezinnen!
Inmiddels is bijna 100% van het krediet terugbetaald en worden de euro’s opnieuw geïnvesteerd. Omdat het boerencollectief 1) het krediet wil verbreden naar meer deelnemers; 2) zaden wil gaan produceren en 3) gezamenlijk een dorsmachine wil kopen, vraagt Stichting REDCAPA (www.forabetterworld.nl) de Ekklesia opnieuw om een zeer gewaardeerde bijdrage.

U kunt uw steun geven via bijgaande QR-code of op NL42 INGB 0003 3133 66 t.n.v. Stichting Diaconaal Fonds Hulpverlening o.v.v. Ghana.

Tijd

(Zondag) 12:00 - 13:15

Locatie

Hooglandse kerk

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Reactie verzenden