november, 2021

14nov12:0013:15online activiteitEen mantel om ons heen - Desirée van KeulenNabij de grens12:00 - 13:15

Details

In november wijdt de Ekklesia een serie van drie vieringen aan het thema ‘Nabij het einde’. Bij het woord ‘einde’ denken we daarbij vooral aan het concrete levenseinde.

De afgelopen week – op 11 november – werd in sommige delen van ons land het (kinder)feest van Sint Maarten gevierd. Van deze heilige wordt verteld, dat hij de helft van zijn mantel aan een bedelaar gaf. Is het toeval dat 10 november uitgeroepen is tot ‘Dag van de Mantelzorg’?

Mantelzorg is het thema van de viering van vandaag. Ook dit thema raakt niet alleen aan de grenzen van het leven, maar tegelijkertijd aan de grenzen van ons kunnen en van onze mogelijkheden. Voorganger Desirée van Keulen put uit haar eigen ervaringen. liturg Christiane van den Berg.

Deze dienst kan live gevolgd worden via YouTube. Ook achteraf is hij ook op ons YouTubekanaal te bekijken.

De liturgie is hier te vinden

U kunt gebruik maken van bovenstaande QR-code om te kunnen bijdragen aan de collecte voor de instandhouding van de vieringen van de Ekklesia Leiden. Als u de code scant met uw telefoon of tablet, opent zich een venster waarin U een bedrag kunt invullen. Een uitvoeriger handleiding vindt u hier.

Tijd

(Zondag) 12:00 - 13:15

Locatie

Hooglandse kerk

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Reactie verzenden