mei, 2021

30mei12:0013:15online activiteitHeilige bergen - David van VeenHeilige plaatsen12:00 - 13:15

Details

Van 18 april tot en met 30 mei zeven vieringen over ‘heilige plaatsen’. Heiligheid heeft te maken met afzondering, in de tijd of in de ruimte. Wat betreft de tijd kunnen we denken aan gebedsmomenten of feestdagen, wat betreft de ruimte aan tempels en kerken. In deze serie concentreren we ons op de heilige plaatsen. In alle godsdiensten spelen die op uiteenlopende manieren een rol

In de laatste viering van deze serie buigen we ons over de bijbelse betekenis van bergen als heilige plaatsen, zoals de berg Sinaï en de berg Tabor.

Deze dienst kan live gevolgd worden via YouTube. Ook achteraf is hij ook op ons YouTubekanaal te bekijken.

De liturgie is hier te vinden

U kunt gebruik maken van bovenstaande QR-code om te kunnen bijdragen aan de collecte. Als u bovenstaande code scant met uw telefoon of tablet, opent zich een venster waarin U een bedrag kunt invullen. Een uitvoeriger handleiding vindt u hier.

Voor uw gift voor/bijdrage aan het project BijMei van de Ekklesia Leiden kunt de bovenstaande QR-code gebruiken. Als u de code scant met uw telefoon of tablet, opent zich een venster waarin u een bedrag kun invullen. Volg daarna de aanwijzingen in het scherm van telefoon of tablet.

Tijd

(Zondag) 12:00 - 13:15

Locatie

Hooglandse kerk

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Reactie verzenden