januari, 2022

02jan12:0013:15virtuele en life activiteitDe gelijkenis van de zaaier - Japke van MaldeGelijkenissen bij Lukas12:00 - 13:15

Details

De zondagen in januari zijn gewijd aan gelijkenissen bij Lukas. Dat lijkt een niet erg originele thematiek: de gelijkenissen zijn in de afgelopen jaren immers al verschillende keren aan de orde geweest. De keuze valt nu echter op gelijkenissen die niet of nog niet zo vaak aan de beurt zijn geweest.

De eerste viering in deze serie gaat over de gelijkenis van de zaaier (Lukas 8:5-15). Waarom is de zaaier zo kwistig met zijn zaad dat het ook terechtkomt op een plek waar het geen wortel kan schieten? Hij had er weliswaar geen handel mee bedreven maar het talent toch keurig in een doek bewaard?

Deze dienst kan live gevolgd worden via YouTube. Ook achteraf is hij ook op ons YouTubekanaal te bekijken.

De liturgie is hier te vinden

U kunt gebruik maken van bovenstaande QR-code om te kunnen bijdragen aan de collecte voor de instandhouding van de vieringen van de Ekklesia. Als u de code scant met uw telefoon of tablet, opent zich een venster waarin u een bedrag kunt invullen. Een uitvoeriger handleiding vindt u hier.

Tijd

(Zondag) 12:00 - 13:15

Locatie

Hooglandse kerk

Reactie verzenden